OVER ONS 

In juli 2020 zijn wij René en Nora verhuisd naar het mooie Middelburg. Onze droom was altijd om ooit een keer naar Walcheren te verhuizen en daar een B&B te gaan starten. Toen er een baan voor René voorbijkwam hebben wij deze kans gepakt.

Onze woning is van 1750 en hebben deze verbouwd naar onze wensen en van de oorspronkelijke werkkamer een B&B gemaakt die een oppervlakte heeft  gekregen van 45 vierkante meter.

Een sfeervolle B&B , ons pareltje, waar een ieder zich snel thuis zal voelen. Wij ontvangen dan ook graag gasten die onze B&B zien en zullen betreden als hun eigen "home".

ONZE LIGGING

De B&B  De Lelie ligt aan de rand van Middelburg bij St. Laurens, in een landbouwgebied en op loopafstand van de Weihoek met unieke weidevogels. Het centrum van Middelburg is binnen 5 minuten met de auto en 15 minuten met de fiets bereikbaar. 

De B&B is geschikt voor 2 volwassenen, heeft een eigen entree, opgang en parkeerplaats. Het ontbijt wordt op de kamer geserveerd waarbij de Corona maatregelen worden nageleefd.

Per 1 juli 2021 biedt  de B&B toeristen en zakelijke gasten een overnachting in onze comfortabele kamer aan voor een betaalbare prijs.